Leie av lydutstyr med lydteknikere

Vi tilbyr leie av lydutstyr. Vi kan også stille med profesjonelle lydteknikere ved behov.

Snarveier for lydutstyr til leie:

Leie Recordere / Miksere

Sounddevices Scorpio
Scorpio er en stor field-mikser med enorme muligheter! Den har 16 micpreamper, 32kanaler DANTE inn og ut, den har opptaksmulighet for 36 spor. Det er 12 busser tilgjengelig og 12 analoge utganger, noe som gir det meste av muligheter for custom lyttemikser. Den har en USB-mikseflate som kan kobles til. Mikseren kan ta opp både på intern (256GB) SSD-disk og på 2 stk SecureDigital (SD)-kort samtidig.

Scorpio har intern tidskodegenerator fra anerkjendte Ambient. Opp til 16 kanaler kan settes opp til automiksing med Dugan Automixing eller MixAssist.

Brosjyrer:

  • Scorpio
  • Scorpio short

Sounddevices 633
633 er en forholdsvis liten og lett mikser, men har et hav av muligheter. Mikseren har 6 kanaler inn, hvorav tre er full-format mic-input på XLR med både 12v og 48v phantom matning.
Mikseren kan ta opp både på Compact flash (CF)-kort og SecureDigital (SD)-kort samtidig.
SD633 har intern tidskodegenerator fra anerkjendte Ambient.
To av inngangene på mikseren kan settes til å motta digitalformat AES3 eller AES42, mikseren kan også settes opp til å sende ut AES.
Brosjyrer:

Sounddevices 664
664 er en stor field-mikser, og har opptaksmulighet for 12 spor. Mikseren har 12 kanaler inn. Den kan bygges ut med ekstra fadersett for å ha 12 fadere. Mikseren kan ta opp både på Compact flash (CF)-kort og SecureDigital (SD)-kort samtidig.

SD664 har intern tidskodegenerator fra anerkjendte Ambient. To av inngangene på mikseren kan settes til å motta digitalformat AES3 eller AES42, mikseren kan også settes opp til å sende ut AES.
Brosjyrer:

Sounddevices CL6
CL6 er en fadermodul til 664/688 for å ekspandere mikseren til å ha 12 fadere (èn fader per kanal).
Brosjyrer:

Sounddevices 788T SSD

Dette er en åttespors harddiskopptaker. Maskinen gjør opptak til en 256GB SSD disk, men kan samtidig skrive til et compact flash –kort eller til en ekstern fw800 harddisk. Det er innebygget tidskodegenerator fra Ambient.
Brosjyrer:

Sounddevices 552
Denne mikseren har fem innganger, hvorav to kan settes til å motta AES/EBU –digitalt format. Mikseren har opptaksmulighet for to spor (masterutgangen), og mulighet for striping av eksternt matet tidskode. Mikseren har to utganger, som er valgbare Analog eller digital AES/EBU –digitalformat (her kan den levere fire kanaler separat).
Brosjyrer:

Sounddevices 442
442-mikseren er en firekanals mikser med gode preamper og limitere. Mikseren har fire innganger og to utganger.
Brosjyrer:

Sounddevices 302
Dette er en liten og lett 3-kanalers mikser som på grunn av sine kvaliteter og lave vekt ofte brukes i reality-TV. Mikseren har tre innganger og to utganger.
Brosjyrer:

Sound devices HX-3
HX-3 er en liten 3-kanals hodetelefonforsterker. Denne kan enten bruke interne batterier (AA) eller eksternt batteri eller nettstrøm via adapter.

Zoom H4
H4 er en ”handy recorder” – en liten opptaksenhet som får plass i lomma. Denne brukes ofte til atmos-opptak i felt.
Les mer her.

– Alle LET-miksere og recordere leveres med veske (portabrace/petrol), kryssele og magebelte –

Yamaha DM1000
DM1000 er en 16-faders (3 layers) mikser for studio/flerkamera bruk. Denne mikseren har 16 analoge input og 12 analoge output. I tillegg har den digitalformat AES/EBU in/out og SP-dif in/out. Mikseren kan bygges ut med flere i/o i en rekke formater ved hjelp av ekspansjonsplasser. Mikseren har 2x ekspansjonsbrønner, hvor en kan få opptil 16 i/o i hver. Sammen med gjennomprøvde routingmuligheter er dette en stor mikser i et kompakt 19″ format.

Leie av Mikrofon / Boom /  Tilbehør

Sennheiser MKH 416
MKH 416 er en shotgun mikrofon, eller halvkanon som det også kalles. Mikrofonen har ekstremt lav egenstøy, og har etter vår mening en perfekt direktivitet. Dette er førstevalget av boom-mikrofon for en lydtekniker som skal jobbe med boom.
Brosjyrer:

Sennheiser MKH 50
MKH 50 er en cardioide mikrofon. Den har en karakteristikk som er noe åpnere enn MKH416. Mikrofonen har ekstremt lav egenstøy og kan passe godt på en boom, men er også et godt valg som kameramikrofon.
Brosjyrer:

  • Sennheiser MKH 50

EV RE-50
Electovoice RE-50 er en klassisk intervjumikrofon. Kombinasjonen av lite ”hanlding noice” og en relativt kulekarakteristikk gjør at dette i mange år har vært en typisk korrespondet-mikrofon.
Brosjyrer:

Shure
Dette er en liten og lett intervjumikrofon. Den er noe direktiv og har forholdsvis lite håndstøy.
Brosjyrer:

Sanken Cos II
Dette er myggen vi har valgt som standard til våre trådløse systemer. Det er en robust kvalitetsmygg, som ikke tar for stor plass.
Brosjyrer:

DPA 4060
DPA 4060 er et alternativ til Sanken cos II. Denne myggen har en annen utforming på mygghodet og har tynnere kabel. Ofte fortrekkes denne for skjuling i klær.
Brosjyrer:

DPA 4066
DPA 4066 d:fine headset microphone er en hodebøyle-mikrofon. Denne har tilsvarende karakteristikk som DPA4060. Ofte fortrekkes denne til f.eks. talkshow eller foredrag med lite kontroll på omgivelser, mye PA ol.
Brosjyrer:

Countryman B3
B3 er en robust myggmikrofon som er «vanntett». Membran-beskyttelsen er vannavvisende, noe som gjør at mikrofonen låter like godt etter å ha vært dyppet i vann som før.

Ambient boompole
Ambient 480 boompole er en lettvektsboom laget i karbon. Dette er en lett og stabil boom med lite håndstøy.
Brosjyrer:

– Alle MKH416 leveres med zeppeliner og windjammer
 –
– Alle mygger leveres i kit med diverse fester/klips og windjammer –

Mikrofonstativer
Mikrofonstativer av blant annet könig meyer.

Leie av trådløse sett

Wisycom MTP 60 / MTP 40 / MTP 40s / MCR 42s / MCR 54 dual / MPR 52 / MPR 30 ENG Tx/Rx kit
Wisycom har på kort tid nesten blitt en bransjestandard. En kombinasjon av enorm frekvens-range, kombinasjonsmuligheter, rekkevidde og kompabilitet mot andre systemer, har gjort disse systemene ekstremt populære. Skal du f.eks benytte mange systemer samtidig på et lite område, er dette det beste valget av trådløs-system.
Brosjyrer:

Sennheiser G3 2000 Tx/Rx kit
Sennheiser G3 2000 er våre «budsjett-system». Dette er trådløst utstyr av kjendt Sennheiser-kvalitet, men har gjerne noe mindre muligheter enn foreksempel Wisycom. Systemene har full diversity, og leveres som standard med Sanken cos-II.
Brosjyrer:

Sennheiser evolution Tx/Rx kit
Sennheiser evolution G3 100-serien er rimelige trådløse systemer. Sammen med EK-300 IEM benytter vi disse systemene til regilytt. Vi har også kameramottakere til disse systemene, som kan brukes for ledelyd om en tar opp lyden på eksterne recordere.
Brosjyrer:

Zaxcom TRXLA3
Zaxcom TRXLA3 er en «wideband» digital lommesender og integrert opptaker med tidskode. En kan selv velge om den kun skal være sender, kun skal være recorder, eller både skal sende og recorde. Recorder du, kan den også stripe opptakene med tidskode.

Zaxcom QRX200
Zaxcom QRX200 Er en digital 2-kanals mottaker. Frekvensrange er 512-698MHz.

Zaxcom IFB200
IFB200 er enheten som snakker med alle de andre enhetene i systemet. En kan godt greie seg uten denne, men om en skal distribuere ledelyd og tidskode er IFB200 en nødvendighet. Her kan en mate inn tidskode og ledelyd slik at det distribueres i Zaxnet-nettverket. En kan også fjernstyre en del parametre på andre enheter via denne.

Zaxcom ERX3TCD
ERX3TCD er en IFB-mottaker. Den tar imot tidskode og ledelyd fra IFB200. Den opererer i zaxnet-nettverket og kan konfigureres til ulikt bruk. Den kan både brukes til regilytting og til ledelydmottaker og tidskodemottaker.

Leie av tidskode

Ambient TC Transceiver
Dette er trådløs tidskodedistribusjon, hvor hver enhet kan stilles om mellom å sende eller motta tidskode. Systemet er lett å skalere og er lett å håndtere.
Brosjyrer:

Ambient Lockit-tiny
Lockit tidskodegeneratorer har rykte på seg for å være de mest stabile synk-klokker på markedet.
De kan jammes med hverandre ved oppstart, eller de kan konfigureres i nettverk (trådløst) og korrigere hverandre utover dagen.

Ambient Lockit-Nano
Lockit tidskodegeneratorer har rykte på seg for å være de mest stabile synk-klokker på markedet.
De kan jammes med hverandre ved oppstart, eller de kan konfigureres i nettverk (trådløst) og korrigere hverandre utover dagen.

Kabling for tidskode
Alle våre recordere leveres med kabling for jamming av tidskode.

Batterier

Ved korttidsleie leveres alt utstyr, som behøver forbruksbatteri, med en dags batteriforbruk inkludert i pris.
Ved langtidsleie kan batteriforbruk kjøpes av oss – ta kontakt for pris.
Oppladbare batteri-løsninger med lader og strømdistribusjon leveres med hver mikser/recorder.
Oppladbare AA/AAA-batterier og ladere kan leveres om ønskelig.

– Utstyr som leveres som kit, leveres komplett testet og pakket med nødvendig kabling i stormcase/pelicase, vann og støtsikker transportkasse –

Lydutstyret er på vårt lager i Oslo og kan hentes der, eller at vi bringer utstyret til deg på avtalt adresse. Husk også at vi kan stille med profesjonelle lydteknikere ved behov. Kontakt oss for mer om utleie av lydutstyr eller lydteknikere.

Leie podcast studio? Vi tilbyr 2 ulike rom for utleie. Les mer her.