TV Norge

Første date
Bli med inn i en litt uvanlig restaurant, der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.
Produsert av Warner bros. i 2018.
Serien har fått lyddesign hos Lyd i Sentrum AS

71Grader Nord
Reality. 10 mennesker blir utfordret til å ta seg fra Lindesnes i sør og til Nordkapp i nord, gjennom tøffe konkuranser. Den som står igjen til slutt er vinner av 71grader nord.

Produsert av Nordisk FilmTv.
I 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018 fikk serien lydutstyr og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

71Grader Nord – Norges tøffeste kjendis
Reality. 10 kjendiser blir utfordret til å ta seg fra Lindesnes i sør og til Nordkapp i nord, gjennom tøffe konkuranser. Den som står igjen til slutt kan med rette kalle seg «Norges tøffeste kjendis».

Produsert av Nordisk FilmTv.
I 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 fikk serien lydutstyr og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Boligkrise
Underholdning. Et team med bakgrunn fra eiendomsmegling og interiørdesign hjelper folk å gjøre boligen sin attraktiv for et boligsalg.
Produsert av Nordisk FilmTv i 2014 for TVNorge.
Serien fikk personell, lydutstyr og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Vinter Wipeout
(Endemol) 2013 Lyddesign

Årets hjem
Underholdning. Tre eksperter, på hvert sitt felt, legger ut på tur for å se på fine og spesielle boliger. Kvaliteter som arkitektur, funksjonalitet og stil vil ligge til grunn for ekspertenes vurdering. Tre hjem, alle fra samme region, står i begivenhetenes sentrum hver uke. Ni ukesvinnere går videre til finalen, og der har seerne det siste ordet når tittelen Årets hjem skal deles ut.
Produsert av Nordiskfilmtv I 2013 for TVNorge.
Serien fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Den store skoledugnaden
Underholdning. Ti kjendiser reiser til hjembygda for å pusse opp sin gamle skole.
Produsert av NordiskfilmTV I 2012 for TVNorge.
Serien fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Sinna snekker
Dokusåpe. Snekker Otto Robsahm hjelper familier som ikke har klart å gjennomføre sine oppussingsprosjekter på egen hånd.
Produsert av Strix I fem sesonger for TVNorge.
Serien har i fire sesonger, 2011, 2012, 2013 og 2014, fått lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Åndenes makt
Underholdning. Serien blir ledet av Tom Strømnæss, og handler om dels uforklarlige og overnaturlige hendelser, eller fenomener, som de berørte har behov for å få hjelp til å bli kvitt.
Produsert av Nordisk Film TV I 10 sesonger for TVNorge.
Serien har i 2011, 2012, 2013 og 2014 fått lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Birkebeinerene
Dokusåpe. Deltagerne Birkebeinerne hadde alle innvandrerbakgrunn, og ingen av dem var født med ski på bena. Likevel var målet å gå det legendariske Birkebeinerrennet på ski.
Produsert av Strix i 2007 for TVNorge.
Serien fikk lydansvarlig-opptak og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Stump Røyken
Dokusåpe. Et forsøk på å få en gruppe innbakte røykere til å stumpe røyken. De seks deltagerne får gjennom en seksukers periode hjelp og veileding fra noen av norges fremste eksperter på røykeslutt. Ved hjelp av gode råd, motivasjon og egen viljestyrke er målet at de skal vinne kampen mot sigarettene.
Produsert av Strix i 2006 for TVNorge.
Serien hadde lydansvarlig-opptak og fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Tjukkholmen
Dokusåpe. Fem overvektige deltagere fra 90 til 170 kilo, oppholder seg på øya Bjerkøy utenfor Nøtterøy hver eneste helg i perioden mai til september. I ukedagene er de hjemme, og lever sine normale liv. Målet er å slanke bort flest mulig kilo. I samarbeid med trenere, ernæringsfysiologer, kostholdseksperter, helserådgivere og andre fagfolk lages et slankeopplegg.
Produsert av Strix i 2005 for TVNorge.
Serien hadde lydansvarlig-opptak og fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

En reise i sjelen
Underholdning. Har vi levd før? Er det mulig å reise tilbake til et tidligere liv? I hvert program i TVNORGEs nye serie «En reise i sjelen» veiledes en person tilbake til vedkommendes tidligere liv ved hjelp av “regresjon”. Etter “regresjonen” reiser vi til området der vedkommende levde og virket.
Produsert av Strix i 2005 for TVNorge.
Serien fikk lydutstyr, personell og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS