TV3

Garderoben
Hva foregår i garderoben før kamp, i pausen og etter kamp? Hva blir sagt og hvordan er stemningen? På innsiden av garderobedøren utspiller hele følelsesregisteret seg, alt fra skuffelse, kjefting og nederlag til ekstase, glede og samhold mellom mennesker som har en felles lidenskap.

Produsert av Warner bros. i 2018.
Serien har fått lyddesign hos Lyd i Sentrum AS

Kari Traa leikane
Reality. Når Kari Traa er jakter på et nytt ansikt utad, er det ikke en forsiktig jente hun er ute etter. I serien kjemper 13 tøffe jenter om jobben som Kari Traa’s nye ambasadør.
Produsert av Strix I 2013 for TV3.
Serien fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Sex dager
Dokusåpe. I serien følger vi to par i hver episode. Parene skal forsøke å finne tilbake gløden i forholdet ved å ha sex med hverandre seks dager på rad.
Prodsuert av Strix i 2013 for TV3.
Serien fikk lydutstyr til opptakene og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Psyk forandring
Dokusåpe. I serien blir vi kjent med mennesker som har store problemer med tvangslidelser. Vi følger åtte personer som har denne diagnosen, og ser de sterke konsekvensene av tvangen de opplever.
Produsert av Strix i 2012 for TV3.
Serien fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Lines gode hjelpere
Dokusåpe. I Lines gode hjelpere går programleder Line Verndal i spissen for å hjelpe mennesker som har vært igjennom en tøff periode i livet. For mange oppleves livet som fryktelig urettferdig; mennesker man er glad i rammes av ulykker eller sykdom, og noen forsvinner ut av livet vårt. Når sjokket har lagt seg har man ikke tid, ressurser eller overskudd til å ta hånd om hus og hjem.
Produsert av Nordisk filmtv I 2012 for TV3.
Serien fikk lydutstyr til opptakene og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Robinson vinter
Reality. I kjendt Robinson-stil tar Christer Falck imot 16 deltakere, men det er ikke noe tropisk strøk som er kulisser denne gang. Med location I kanten av hardangervidda I Januar, er badebukse byttet ut med parkas og stilongs.
Produsert av Strix I 2012 for TV3.
Serien fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Bygg og bedrag
Dokusåpe. I Bygg & Bedrag skal mennesker som har blitt offer for useriøse håndverkere få hjelp til å løse problemene dette har medført. Noen håndverkere har gjort svært dårlig arbeid, og i enkelte tilfeller har alt gått feil. Andre har etterlatt seg uferdig arbeid og de ansvarlige har forsvunnet, ofte med forskuddsbetalingen i lomma.
Produsert av Nordisk FilmTV i 2010 for TV3.
Serien fikk lydutstyr og mannskap på opptakene og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Robinsonekspedisjonen
Reality. Robinsonekspedisjonen kalles av mange “reality-tv’s mor”, da dette var norges første store realityserie. Et antall deltakere samles til spill på en strand I tropisk miljø. Det er det sosiale spillet som driver serien, sammen med konkuranser utstemmelser kåres til slutt “årets robinson”.
Produsert av Strix fra 1998 for TV3.
Lyd i Sentrum AS har levert lydansvarlig for opptak og lyddesign i 2003, ´04, ´07, ´08, ´09, ´10, ´11, ´12, ´13, ´14.

TopModel
Reality. Norsk versjon av det amerikanske “America’s next TopModel”. Vi følger de unge jentene gjennom flere utfordringer og konkuranser, hvor de blir silt bort en etter en, og hvor det til slutt star igjen en vinner som kan smykke seg med tittelen Norges TopModel.
Produsert av Strix i åtte sesonger fra 2006 til 2013 for TV3.
Alle sesonger fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS. Sesongene fra 2007 til 2011 hadde sesongene lydansvarlig for opptakene fra Lyd i Sentrum AS.

Enstemmig
Reality. 9 mennesker blir sperret inne i en bunker for å bli enige om én enkelt ting: hvem av dem som fortjener 10 millioner kroner. Etterhvert som tiden går uten enighet, minker pengebeløpet – premien.
Produsert av Strix i 2006 for TV3.
Serien fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Designerspirene
Reality. Norsk versjon av det amerikanske tv-konseptet Project Runway. Hver uke får deltagerne en oppgave og 1000 kr for å skape det beste antrekket på begrenset tid. Antrekket blir vist på catwalken og blir bedømt på slutten av programmet. Dommerne vil deretter bestemme hvem som blir sendt hjem.
Produsert av Strix I 2006 for TV3.
Serien hadde lydansvarlig for opptakene og fikk lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

24de
Humor/drama. TV3’s julekalender I 2005. Agentsenteret STU (Senter for trusler og andre utfordringer) mottar en drapstrussel mot Julenissen. Toppagenten John Buer (Kim Haugen) har som hovedoppgave å sikre julefreden i kongeriket. Hans agentteam må rydde opp og har bare 24 timer på seg. Samtidig trues toppagentens kjæledyr, marsvinet «Nusse», på livet.
Produsert av Strix I 2005 for TV3.
Serien hadde lydansvarlig opptak og lyddesign fra Lyd i Sentrum AS.
opptak/Lyddesign

Prinsessen & Professoren
Reality. Norsk versjon av den amerikanske TV-serien Beauty and the Geek hvor attraktive jenter skulle få møte mindre attraktive gutter.
Produsert av Strix i 2005 for TV3.
Serien fikk lydansvarlig-opptak og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

NR 15
Reality. Norsk versjon av den australske serien ”The block”. Fire par får hver sin leilighet som skal pusses opp og selges. Det paret som sitter igjen med høyest fortjeneste av salget vinner.
Produsert av Strix i 2005 for TV3.
Serien fikk lydansvarlig-opptak og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Bill.Mrk. Bryllup
Reality. Èn utvalgt kvinne skal i løpet av 45 dager møte så mange menn som hun bare orker. Et “fagpanel” plukker ut menn som kan passe henne. Hver mann får minst 24 timer med henne, så kan hun be om neste. Parallelt med datingen skal hun forberede sitt eget bryllup, slik at alt ligger til rette for at hun kan gifte seg i siste episode.
Produsert av Strix, i to sesonger i 2004, for TV3.
Begge sesonger fikk lydansvarlig-opptak og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.

Camp. Molloy
Reality. 17 deltagere skal gjennom knallharde fysiske og psykiske utfordringer bli til to vinnere, èn mann og èn kvinne. Lokasjon for innspillingen er i den australske bushen.
Produsert av Strix i 2003 for TV3.
Serien fikk lydansvarlig-opptak og lyddesign hos Lyd i Sentrum AS.